1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Középpontban

Szállodák telefonhálózata

Szállodák telefonhálózata  Különböző komfortfokozatú szállodák telefonhálózata és összekötése a nyilvános hálózatokkal. Belső adminisztrációs computerhálózatok, hívórendszerek.

Fegyveres testületek

Fegyveres testületek  Vám és Pénzügynökség Országos Parancsnoksága: A parancsnokság központjának telefon- és computerhálózata. Határátkelőhelyek nyilvántartási hálózata, telefon- és computerhálózat. Honvédelmi Minisztérium: Telefon- és computerhálózat. Katonai repülőterek hálózatai.

Miért választanak minket mások?

kábelezés, strukturált hálózat, gyengeáramú hálózat A TELÉP Kft egy rugalmas vállalkozás amely képes a nagyvállalatok speciális igényeit kielégíteni immáron 23 éve. Válasszon minket ön is, ha megbízható, stabil, partnert keres gyengeáramú hálózatainak tervezésére, kivitelezésére, karbantartására. 

Szolgáltatásaink

 optikai hálózat, tűzvédelem, telefonhálózatVállalkozásunk teljeskörű szolgáltatást nyújt gyengeáramú hálózatok tervezése, kivitelezése   és karbantartása terü-  letén. Kiemelkedő szakértelemmel és tapasztalattal rendelkezünk struktúrált hálózatok, optikai hálózatok, tűzvédelmi hálózatok, biztonsági rendszerek tervezése és kivitelezése területén.

Minőségpolitikánk ISO 9001

kábelezés, strukturált hálózat, gyengeáramú hálózat, optikai hálózat Cégünk, megalakulása óta tevékenysége alapvető és meghatározó részének tartja a minőségre való törekvést az általa végzett tevékenységek, forgalmazott termékek és szolgáltatások területén egyaránt.

Bemutatkozunk


A TELÉP Kft tervez, kivitelez, üzembe helyez, bővít, átépít, módosít, betanít, szervizel, karbantart, folyamatosan dokumentáltat mindenféle hang-, adat-, jelzés- információ-átviteli (számítógép) hálózatot; tűzjelző-, vagyonvédelmi-, termelésirányítási rendszert gyengeáramú körbe, fém-, vagy üvegszálas építéssel, normál- vagy akár 200Mbit/s feletti működéssel. Továbbá vállalja a kiegészítő, vagy kapcsolódó erősáramú kábelrendszerek kiépítését.

Az általunk tervezett és kivitelezett hálózatok főbb jellemzői:

  • CAT5, CAT5+, CAT6 tulajdonságokkal rendelkező számítógépes hálózatok;
  • hagyományos telefonhálózatok;
  • halogénmentes informatikai hálózatok;
  • nagyfeszültségű hatás elleni védelem.

A TELÉP Kft 1989. októberében alakult. Tulajdonosa három előzetesen is azonos szakmai gyakorlatot folytató magánszemély, akik alakulása óta folyamatosan felügyelik a vállalatot. Ma már a tevékenységi körben messze eltér a kezdeti időktől, amikor főleg a cég megnevezésében is szereplő telefonhálózatok (külső és belső) tervezésével és komplex kivitelezésével foglalkozott, beleértve az építési jellegű munkákat is. Oszlopok betonozása, állítása stb. Ahogy a külső telefonhálózatok országosan elkészültek, e téren visszavonult a belső hálózati munkára és fokozatosan kibővítette tevékenységét a fenti összefoglalóban röviden felsorolt és az egyre fokozódó igényeket kielégítő hálózatok és rendszerek komplex tervezésére és installálására, megtartva előző munkájuk irányelveit:

  • pontosság és feladatközpontúság a tervezésben;
  • magas minőség és megbízhatóság a tervezésben;
  • folyamatos biztonság az üzemeltetésben.

Ehhez fejlesztette a mind elméletben, mind gyakorlatban tudásában magasan kvalifikált stábját, és ezzel érte el a legkülönbözőbb területeken a rohamosan növekvő igények kielégítésében Megbízói megelégedését és szakmai elismerését.

Oldalainkat 32 vendég és 0 tag böngészi

Hálózatépítés számítástechnikai hálózatok

gyengeáramú hálózat, optikai hálózat, tűzvédelem, telefonhálózat Strukturált kábelezési rendszerek építése és tervezése.

Hírközlő hálózatok fővonali / alközponti hálózatok

strukturált hálózat, gyengeáramú hálózat, optikai hálózat, tűzvédelemAlközponti hálózatok tervezése és telepítése.

Biztonságtechnika vagyonvédelmi rendszerek

kábelezés, strukturált hálózat, biztonságtechnikaTűzjelző hálózatok, beléptető és vagyonvédelmi rendszerek telepítése.

Karbantartás szervizszolgáltatások

tervezés, karbantartásHálózati rendszerek egyes hibáinak megelőző ellenőrzése.

A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. Részletek