1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Középpontban

Szállodák telefonhálózata

Szállodák telefonhálózata  Különböző komfortfokozatú szállodák telefonhálózata és összekötése a nyilvános hálózatokkal. Belső adminisztrációs computerhálózatok, hívórendszerek.

Fegyveres testületek

Fegyveres testületek  Vám és Pénzügynökség Országos Parancsnoksága: A parancsnokság központjának telefon- és computerhálózata. Határátkelőhelyek nyilvántartási hálózata, telefon- és computerhálózat. Honvédelmi Minisztérium: Telefon- és computerhálózat. Katonai repülőterek hálózatai.

Miért választanak minket mások?

kábelezés, strukturált hálózat, gyengeáramú hálózat A TELÉP Kft egy rugalmas vállalkozás amely képes a nagyvállalatok speciális igényeit kielégíteni immáron 23 éve. Válasszon minket ön is, ha megbízható, stabil, partnert keres gyengeáramú hálózatainak tervezésére, kivitelezésére, karbantartására. 

Szolgáltatásaink

 optikai hálózat, tűzvédelem, telefonhálózatVállalkozásunk teljeskörű szolgáltatást nyújt gyengeáramú hálózatok tervezése, kivitelezése   és karbantartása terü-  letén. Kiemelkedő szakértelemmel és tapasztalattal rendelkezünk struktúrált hálózatok, optikai hálózatok, tűzvédelmi hálózatok, biztonsági rendszerek tervezése és kivitelezése területén.

Minőségpolitikánk ISO 9001

kábelezés, strukturált hálózat, gyengeáramú hálózat, optikai hálózat Cégünk, megalakulása óta tevékenysége alapvető és meghatározó részének tartja a minőségre való törekvést az általa végzett tevékenységek, forgalmazott termékek és szolgáltatások területén egyaránt.

Minőségügy, minőségpolitika


Tevékenységünk során arra törekszünk, hogy Vevőink az általunk teljesített műszaki szempontokkal való megelégedettségen túl az esztétikai megvalósítással is maradéktalanul elégedettek legyenek.

Cégünk olyan rendszer kialakítására kötelezte el magát, amely képes a vevői piacot magas minőségi színvonalú szolgáltatással ellátni.

A vezetőségnek ismernie kell a vevői követelményeket, és irányítania kell a minőséget befolyásoló tevékenységeket, meghatározva az egész rendszerre vonatkozóan a feladatokat, hatásköröket, felelősségeket. A vezetőségnek biztosítania kell továbbá, hogy a minőségpolitikát a szervezet minden szintjén megértsék, végrehajtsák és fenntartsák. Mindennek össze kell kapcsolódnia egy nyitott szellemiséggel és a team-munka elősegítésével.

Célkitűzéseink megvalósítása csak szakmailag felkészült munkatársakkal, jól szervezett munkával, a minőségügy érdekében elkötelezett szemlélettel lehetséges. Ezért a minőségi munka fontosságának tudatosításával Cégünk dolgozóiban a minőség-centrikus szemlélet kialakítását folyamatos képzéssel és továbbképzéssel kívánjuk biztosítani.

Vevőink érdekében azokkal a beszállítókkal, alvállalkozókkal építünk ki partnerkapcsolatot, akik biztosítani tudják az előírt minőségi követelményeket. Vevőink észrevételeit, javaslatait a minőség javítása érdekében kiemelten kezeljük.

Cégünk, megalakulása óta tevékenysége alapvető és meghatározó részének tartja a minőségre való törekvést az általa végzett tevékenységek, forgalmazott termékek és szolgáltatások területén egyaránt.

Meggyőződésünk, hogy hosszútávon a piac csak a minőség iránt elkötelezett cégeket fogadja el.

Jelentős előrelépést jelentett számunkra, hogy 2000 májusától a Magyar Elektrotechnikai Ellenőrző Intézet Kft auditálásával tevékenységeinkre megkaptuk az ISO 9001:1994 és MSZ EN ISO 9001:1996 minősítést.

A tanúsítvány regisztrációs száma:

  • Q0536R060

A tanúsítvány érvényességi területe:

  • Informatikai és gyengeáramú hálózatok tervezése, építése karbantartása valamint telefon alközpontok üzembehelyezése és karbantartása.

A tanúsítással a Telép Kft munkatársai azt az elkötelezettségét nyilvánítják ki leendő üzleti partnerei felé, hogy közös céljuk a kiemelkedő minőségű és megbízhatóságú szolgáltatások biztosítása, amelyek megfelelnek a mai elvárásoknak és a partnerek hosszú távú igényeinek egyaránt.

Az ISO 9001-es szabvány szerinti minőségügyi rendszer bevezetésével és folyamatos működtetésével azon munkálkodunk, hogy az általunk nyújtott szolgáltatások és a megrendelőink igényei közötti legmagasabb szintű összhangot a kölcsönös előnyök és elégedettség szem előtt tartásával teremtsük meg.

Oldalainkat 71 vendég és 0 tag böngészi

Hálózatépítés számítástechnikai hálózatok

gyengeáramú hálózat, optikai hálózat, tűzvédelem, telefonhálózat Strukturált kábelezési rendszerek építése és tervezése.

Hírközlő hálózatok fővonali / alközponti hálózatok

strukturált hálózat, gyengeáramú hálózat, optikai hálózat, tűzvédelemAlközponti hálózatok tervezése és telepítése.

Biztonságtechnika vagyonvédelmi rendszerek

kábelezés, strukturált hálózat, biztonságtechnikaTűzjelző hálózatok, beléptető és vagyonvédelmi rendszerek telepítése.

Karbantartás szervizszolgáltatások

tervezés, karbantartásHálózati rendszerek egyes hibáinak megelőző ellenőrzése.

A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. Részletek