1. Skip to Menu
  2. Skip to Content
  3. Skip to Footer

Középpontban

Szállodák telefonhálózata

Szállodák telefonhálózata  Különböző komfortfokozatú szállodák telefonhálózata és összekötése a nyilvános hálózatokkal. Belső adminisztrációs computerhálózatok, hívórendszerek.

Fegyveres testületek

Fegyveres testületek  Vám és Pénzügynökség Országos Parancsnoksága: A parancsnokság központjának telefon- és computerhálózata. Határátkelőhelyek nyilvántartási hálózata, telefon- és computerhálózat. Honvédelmi Minisztérium: Telefon- és computerhálózat. Katonai repülőterek hálózatai.

Miért választanak minket mások?

kábelezés, strukturált hálózat, gyengeáramú hálózat A TELÉP Kft egy rugalmas vállalkozás amely képes a nagyvállalatok speciális igényeit kielégíteni immáron 23 éve. Válasszon minket ön is, ha megbízható, stabil, partnert keres gyengeáramú hálózatainak tervezésére, kivitelezésére, karbantartására. 

Szolgáltatásaink

 optikai hálózat, tűzvédelem, telefonhálózatVállalkozásunk teljeskörű szolgáltatást nyújt gyengeáramú hálózatok tervezése, kivitelezése   és karbantartása terü-  letén. Kiemelkedő szakértelemmel és tapasztalattal rendelkezünk struktúrált hálózatok, optikai hálózatok, tűzvédelmi hálózatok, biztonsági rendszerek tervezése és kivitelezése területén.

Minőségpolitikánk ISO 9001

kábelezés, strukturált hálózat, gyengeáramú hálózat, optikai hálózat Cégünk, megalakulása óta tevékenysége alapvető és meghatározó részének tartja a minőségre való törekvést az általa végzett tevékenységek, forgalmazott termékek és szolgáltatások területén egyaránt.

Referenciák


Kiemelt referenciák, amelyek bemutatják az általunk eddig elvégzett munkák sokrétűségét és fejlődését, kiemelve azokat a speciális eseteke, amelyekben szinte egyedülálló feladatok ellátását oldottuk meg különleges szaktudásunkkal és tapasztalatainkkal.

Közigazgatási hivatalok, közületek, közművek

Budapest IV., IX. , XI., XIV., és XXIII. kerületi és Dunaújváros Önkormányzatának   telefonhálózata. Három esetben a Kapsch céggel együttműködve.

Budapest II., X. , XIII., XVII. kerületeiben és belvárosában lakossági telefonhálózat építése.

APEH telefon alközpontjának építése.

Pannonhalma, Százhalombatta, Salgótarján, Szekszárd és más helységek komplett lakossági telefonhálózatának kiépítése, az oszlopok alapozásától, a kábelek kiépítésén át az állomások kiépítéséig.

Erőművek és áramszolgáltatók, egyéb közüzemi szolgáltatók

Dunamenti Hőerőmű:Tervezés. Adminisztrációs és üzemviteli hálózatok.

Lőrinci Erőmű:GPS vezérlésű órahálózat telepítése.

Csepel II. Erőmű:Karbantartás.

Elektromos Művek Rt.:Tervezés, gyengeáramú üzemzavar elhárítás, karbantartás.

Vízművek Rt.:A hálózatok elhelyezésére szolgáló épületrészek építési kivitelezése. Telefonhálózat, erősáramú hálózat a klímaberendezés ellátására.

Budapest Főváros vízellátási folyamatirányításának ellátását végző berendezések hálózatai.

Gyártó üzemek és kereskedelmi vállalatok

Chinoin Rt.,

Richter Gyógyszervegyészeti Rt.,

EGIS Gyógyszergyár Rt.:Adminisztratív és üzemi nyilvántartási hálózatok. Számítástechnikai hálózat. Teljes gyengeáramú tűzvédelem és vagyonvédelem. Beléptető rendszer. SAP rendszerű másodlagos túlfeszültség-védelem. Telefon alközpont. EGIS-nél a tűzjelzésrendszer monitoros ellenőrző rendszere. A budaörsi magasraktárak különleges vagyonvédelmi rendszere. A tűzjelzés ellenőrző rendszer tartalmazza a tűzeset színhelyének optimális megközelítő útvonalának kijelölését és jelzését is. Kidolgozás alatt van az épületen belüli nagysebességű hálózatok tervezése és kiépítése.

Porsche Hungária: áruforgalmi pénzkezelés nyilvántartási rendszer. A vállalt szervereit összekötő adminisztratív hálózatok.

Bankok és különleges hivatalok

Országos Takarékpénztár Rt.,

Budapest Bank Rt.

A bankok központi intézetének teljes telefon és computer hálózata.

ABN Amro Bank Rt., Kereskedelmi és Hitelbank Rt.

Komplett belső computer és telefonhálózat.

Népszabadság Rt. Az egyéb vállalati hálózatoktól eltérő kiadóhivatali alkalmazásra tervezett computerhálózat. Abszolút folyamatosság biztosítva. Karbantartás.

Fegyveres testületek

Vám és Pénzügynökség Országos Parancsnoksága:
A parancsnokság központjának telefon- és computerhálózata. Határátkelőhelyek nyilvántartási hálózata, telefon- és computerhálózat.

Honvédelmi Minisztérium: Telefon- és computerhálózat. Katonai repülőterek hálózatai.

Szállodák

Hotel -Intercontinental,

Hotel IBIS,

Hotel Stadion: Különböző komfortfokozatú szállodák telefonhálózata és összekötése a nyilvános hálózatokkal. Belső adminisztrációs computerhálózatok. Hívórendszerek. Lakosztályok többtelefonos, faxos és egyéb elektronikai komforttal felszerelt hálózatai. Szobapincér, éttermi kiszolgálások elszámolási rendszerei, biztonsági rendszerek, stb.

Oldalainkat 36 vendég és 0 tag böngészi

Hálózatépítés számítástechnikai hálózatok

gyengeáramú hálózat, optikai hálózat, tűzvédelem, telefonhálózat Strukturált kábelezési rendszerek építése és tervezése.

Hírközlő hálózatok fővonali / alközponti hálózatok

strukturált hálózat, gyengeáramú hálózat, optikai hálózat, tűzvédelemAlközponti hálózatok tervezése és telepítése.

Biztonságtechnika vagyonvédelmi rendszerek

kábelezés, strukturált hálózat, biztonságtechnikaTűzjelző hálózatok, beléptető és vagyonvédelmi rendszerek telepítése.

Karbantartás szervizszolgáltatások

tervezés, karbantartásHálózati rendszerek egyes hibáinak megelőző ellenőrzése.

A weboldalon sütiket (cookie-kat) használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. Részletek